yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapılardır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında iş adımları genellikle şunları içerir:

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Yangın bapsı çelik, allıküminyum, galvanizli sert, bedduaşap ve içki gibi yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden yapılır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları sahip olmalıdır.

Isıyı bloke etmek, kötüı denetleme buyurmak ve yangını beslememek karınin yangın kapısına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı ağırlıklmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı muhtevain insanların Yangın Kapısı Fiyatları dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedi durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tam kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı ivedili çıkış yürekin kullanılacaksa o dönem gerekli koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş Yangın Kapısı yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page