Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir aksatai gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların cepheı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın kapısı elbette hizmet örgülmalıdır? Yangın bapları prezantabl hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini muhtevaerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin kalıp anında bapnın kabil olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına icazet verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız bölge kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve henüz kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz eksiksiz bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması Yangın Merdiveni Kapısı nedeniyle yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya güzel ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın merdiveni kapıları, yakın bir şekilde monte edilerek ve düzgün olarak bakımının binalması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu hatlar korkulu durumların sefer göstericisidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page